Sfeervol wonen in het Geusseltpark nabij Maastricht
Geusseltpark, sfeervol wonen

Open Huis Zaterdag 16 juni a.s. tussen 11.00 en 13:00 uur

Kom zaterdag 16 juni naar ons Open Huis aan de Atletenbaan 94F. Ontdek het weidse uitzicht op de 5e etage in een appartement met een oppervlakte van 132 m2 . Voor meer informatie neem contact op met Dos Vastgoedmanagement via tel. 043-3503434

Cour Renoir: zicht op parkachtige omgeving

Woongebouw Cour Renoir in Geusseltpark staat letterlijk in het groen. Bij het ontwerp is rekening gehouden met het landschap, waardoor er vanuit de appartementen optimaal zicht is op de parkachtige omgeving. In dit bijzondere gebouw zijn in totaal 103 appartementen gesitueerd.

Tot in detail afgewerkt

Naast de fraaie architectuur en natuurlijke ligging, bieden de appartementen nog meer voordelen. Ze zijn licht en ruim van opzet en gemakkelijk in te delen. De tot in detail afgewerkte woningen hebben allemaal uitzicht op de verhoogde binnentuin. Iedere bewoner heeft daarnaast een grote buitenruimte aan de zuidkant van het gebouw in de vorm van een balkon of (dak)terras. Bewoners beschikken ook over minimaal één eigen parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage, wel zo veilig.

Geusseltpark, waar Cour Renoir onderdeel van uitmaakt, ondergaat de komende jaren een uitgebreide herontwikkeling. Daarbij staat één ding nu al vast: Geusseltpark is straks een van de meest aangename woonlocaties die Maastricht rijk is.

copyright & disclaimer
Geusseltpark, wonen in een weids landschap
Geusseltpark, wonen met veiligheid en comfort en authentiek karakter